Construcții civile

Datorita colaborarii noastre indelungate cu firmele producatoare si cu depozitele de materiale de constructii, putem sa va oferim cele mai bune materiale la un pret fara conscurenta. Lucram doar cu echipe de profesionisti, cu muncitori calificati si cu o vasta experienta in constructia caselor. Toate lucrarile noastra se desfasoara sub atenta supraveghere unui inginer constructor, pentru a asigura calitatea proiectului dumneavoastra.

Avem echipe de profesionisti pentru fiecare faza a proiectului, astfel avem un departament de constructii civile cu specialisti care se ocupa strict de constructii case si altfel de lucrari civile; alt departament se ocupa doar de constructii industriale; si nu in ultimul rand un departament care se ocupa cu realizarea instalatiilor fie ca este vorba de instalatii electrice, instalatii sanitare si termice.

O casa este o investitie pe termen lung, de aceea noi va oferim servicii complete, inclusiv consultanta in domeniu. Specialistii nostri va pot sfatui in alegerea casei perfecte pentru dumneavoastra si va pot explica pe larg diferenta dintre materialele de constructii, avantajele si dezavantajele fiecaruia, difernta dintra structura de rezistenta pe care o poate avea casa dumneavoastra, spre exemplu de ce sa alegeti o casa cu o structura de rezistenta realizata din zidarie portanta sau una realizata in cadre.

Renovări

Atunci cand intampinati dereglari ale structurii constructiei nu ezitati in a ne contracta serviciile de consolidare sau renovare iar noi va vom garanta o lucrare profesionista si minutioasa prin intermediul unei echipe experimentate. Dispunem de cele mai moderne utilajele, echipamente si accesorii necesare acestei activitati iar tehnologia moderna si materialele de constructii folosite ne permit sa ne finalizam proiectele la cele mai inalte standarde.Punem la dispozitia dumneavoastra servicii de reabilitare, renovare,consolidare, reparatii si intretinere de imobile.

De asemenea renovam case, vile, apartamente, spatii comerciale, birouri; executam zugraveli, tencuieli, zidarii, placari rigips, gresie, faianta, instalatii sanitare, electrice, termoizolatii, protectie subterana importiva apei.